Asayiş »

Bursa İnegöl'de Kaynar Su Dolu Kovaya Düşen 2 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı

Bursa İnegöl'de kaynar su dolu bir kovaya düşen 2 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Olayın ardından küçük çocuk hastaneye kaldırıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan bu talihsiz olay, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bulunan bir evde gerçekleşti. İddiaya göre, anne Hülya A., soba üzerinde kaynattığı suyu bir kovaya doldurduğu sırada, odada oyun oynayan 2 yaşındaki oğlu Alparslan A. dengesini kaybederek kaynar su dolu kovaya düştü. Bu durum, ailenin büyük bir panik yaşamasına neden oldu.

Durumu fark eden anne hemen çocuğunu kovadan çıkardı ve özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Hastanede yapılan ilk müdahalede, Alparslan A.'nın vücudunun büyük bir kısmında yanıklar oluştuğu belirlendi. Ağır yaralanan minik çocuk, annesinin refakatinde ambulansla Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın ardından, durumun ciddiyeti nedeniyle olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bu tür kazaların önlenmesi için ailelerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.