Asayiş »

Antalya Muratpaşa'da Sünger Dolu Depoda Meydana Gelen Yangında Çalışanlar Dumandan Etkilendi

Antalya Muratpaşa ilçesinde bir tekstil ve sünger üretimi yapan işyerinde çıkan yangında çalışanlar dumandan etkilendi. Yangın, saat 12.00 civarında meydana geldi.

Yangın, Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi eski sanayi sitesi 671 sokak üzerinde bulunan bir işyerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlak verdi. Edinilen bilgilere göre, sünger ve tekstil malzemeleri üreten işyerinin depo kısmında dumanların yükseldiğini gören çalışanlar, yangına kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştı. Ancak, alevler hızlı bir şekilde büyüyünce durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yangın yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, sağlık çalışanları da dumandan etkilenen personelin durumunu kontrol etti. Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı ancak işyerinde maddi hasar meydana geldi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.