Asayiş »

Sakarya Serdivan'da Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Otomobil Dereye Düştü, 1 Yaralı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, yaklaşık 4 metre yükseklikten dereye düştü. Kazada, araçta bulunan bir kişi hafif yaralanırken, otomobil vinç yardımıyla dereden çıkarıldı.

Kaza, Serdivan ilçesine bağlı Aşağıdereköy Mahallesi Boğaziçi Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Kocaeli'nin İzmit ilçesinden Sakarya'nın Serdivan ilçesine gitmekte olan B.T.Y. yönetimindeki 41 AYZ 28** plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki 4 metre derinliğindeki dereye düştü. Olayın ardından, bölgedeki sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Otomobilde yolcu olarak bulunan M.Y.U., kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Hafif yaralanan sürücü B.T.Y. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Dereye düşen otomobil, olay yerine çağrılan vinç ve çekici yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili olarak kapsamlı bir inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.