Asayiş »

Nevşehir Merkez'de Baba-Oğul Arasındaki Tartışma Kanlı Sona Erdi

Nevşehir Merkez'de yaşanan baba-oğul kavgasında genç, babasını bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Kavga sırasında baba ağır yaralanırken, genç şüpheli hızla uzaklaştı.

Olay, Nevşehir'in 2000 Evler Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, B.B. isimli genç ile babası Y.B. arasında binanın girişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında B.B., yanında bulundurduğu bıçağı çıkararak babasına saldırdı. Bu sırada baba Y.B. ağır yaralanarak yere yığılırken, oğlu B.B. olay yerinden arkasına bile bakmadan kaçtı. Şüphelinin kaçışı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından, ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan Y.B.’yi Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis ekipleri, olayın ardından B.B.’yi kısa süre içerisinde yakaladı. Genç şüphelinin de yaralı olduğu tespit edilirken, başka bir hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.