Asayiş »

Kastamonu Bahadır Köyü'nde Takla Atan Otomobildeki Yaşlı Çift Yaralandı

Kastamonu'da meydana gelen kazada, takla atan otomobildeki yaşlı çift yaralandı. Olay, Bahadır köyü mevkiinde gerçekleşti.

Kaza, Ankara-Kastamonu kara yolu üzerinde saat 10:30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Rami K. (74) yönetimindeki 06 RM 3** plakalı Fiat marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 50 metre boyunca şarampole sürüklendi. Takla atan araçta sürücü Rami K. ile eşi Şerife K. (76) sıkışarak yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen acil servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, araçta sıkışan yaralı çifti kurtarmak için hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.

Yaralı çift, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi ile araçtan çıkarıldı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından en yakın hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.