Aydın Efeler'de Eşinin Gözleri Önünde Darp Edilen İnternet Haber Sitesi Sahibi Süleyman Topbaş
Aydın'ın Efeler ilçesinde, bir internet haber sitesi sahibi Süleyman Topbaş, eşiyle birlikte bulunduğu kent meydanında bir grup tarafından darp edildi. Olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, geçtiğimiz günlerde Aydın'ın Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bu alanda, Süleyman Topbaş eşiyle birlikte yürüyüş yaparken bir grup şahıs yanına geldi. Başlangıçta sözlü tartışma şeklinde gelişen durum, kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, tartışmanın büyümesiyle birlikte grup içerisindeki bazı kişiler Topbaş’a saldırdı. Eşinin gözleri önünde darp edilen Topbaş’ın kıyafetleri arbede sırasında yırtıldı. Olayın yaşandığı sırada meydanda kısa süreli bir panik oluştu. Çevredeki vatandaşlar, kavgayı ayırmak için hemen müdahale etti ve iki tarafı güçlükle sakinleştirebildi.
Yaşanan darp anları, Topbaş’ın eşi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde tarafların birbirlerine sinkaflı kelimelerle hitap ettiği, ardından grubun Topbaş’a doğru yürüyerek saldırdığı ve çevredeki kişilerin kavgayı ayırmak için araya girdiği anlar net bir şekilde görüldü.
Olayın ardından Süleyman Topbaş’ın polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatırken, darp olayına karıştığı iddia edilen şahısların tespiti için çalışmalar sürdürülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup, gelişmeler yakından takip ediliyor.