İstanbul'da Beşiktaş ile Konyaspor Arasında Oynanacak Maçın VAR Hakemi Cihan Aydın Oldu
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ve Konyaspor karşılaşacak. Tüpraş Stadyumu'nda saat 20.30'da gerçekleşecek olan bu önemli mücadelede, hakem Adnan Deniz Kayatepe düdük çalacak. Kayatepe'nin yardımcıları Mehmet Kısal ve Kerem Ersoy olurken, dördüncü hakem olarak Reşat Onur Coşkunses görev alacak.
Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşması, Beşiktaş ve Konyaspor arasında büyük bir heyecanla bekleniyor. Maçın oynanacağı Tüpraş Stadyumu, futbolseverlere ev sahipliği yapacak. Saat 20.30'da başlayacak olan bu kritik mücadelede, hakem Adnan Deniz Kayatepe, karşılaşmanın yönetimini üstlenecek. Kayatepe, maç sırasında yardımcıları Mehmet Kısal ve Kerem Ersoy ile birlikte görev alacak. Dördüncü hakem olarak ise Reşat Onur Coşkunses sahada yer alacak.
Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) olarak Cihan Aydın atanmış bulunuyor. Aydın, VAR görevini üstlenirken, ona yardımcı olarak Ceyhun Sesigüzel ve Özer Özden eşlik edecek. Bu durum, futbolseverler arasında karşılaşmanın daha adil bir şekilde yönetileceği umudunu artırıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nın bu önemli aşamasında her iki takım da finale kalma mücadelesi verecek.