Yaşam »

Zonguldak'ta AK Parti İl Başkanlığı'nda Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, il genelinde yürütülen çalışmalar ve gelecek süreçteki planlamalar masaya yatırıldı. Toplantıya İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın yanı sıra İl Siyasi İşler Başkanı, İl Teşkilat Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları ile ilçe başkanları katıldı.

Toplantıda, şehir genelinde yürütülen çalışmalar detaylı bir şekilde ele alınarak, geleceğe yönelik planlamalar üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Birlik ve Uyumun Güçlendirilmesi

Toplantıya dair açıklama yapan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, "Şehrimizin farklı noktalarında yürütülen çalışmalar üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Önümüzdeki döneme ilişkin planlamalarımızı karşılıklı olarak istişare ettik. Sahadaki birlik ve uyumumuzu daha da güçlendirecek adımları ele aldık" ifadelerini kullandı.

Çağlayan, bu tür toplantıların şehrin ilerlemesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.