Güncel »

Hatay Kırıkhan'da Eğitim ve İstişare Buluşması Gerçekleştirildi

Hatay Kırıkhan'da düzenlenen eğitim ve istişare buluşmasında, İl Müftüsü Necati Şafak, öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde İl Müftüsü Necati Şafak, eğitim ve istişare buluşması düzenleyerek, Beyazid-i Bestami Hafızlık Kız Kur’an Kursu ile 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, öğrencilerle bir araya gelerek yürütülen eğitim faaliyetlerini detaylı bir şekilde gözlemledi.

İl Müftüsü, ziyaretlerin ardından Kur’an kursu öğreticileriyle bir istişare toplantısı yaparak, eğitim süreçlerini değerlendirdi. Sahada karşılaşılan sorunlar üzerine öğreticilerle fikir alışverişinde bulunan Şafak, din eğitiminin önemine vurgu yaparak, öğreticilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Program kapsamında, İl Müftüsü Necati Şafak ve Kırıkhan İlçe Müftüsü Mehmet Altunal, vefat eden hafız Ahmet Göde’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve merhum için dualar edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.