Güncel »

Kayseri Erciyes'te Kış Sezonu 15 Gün Daha Uzatıldı

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde kar yağışları sezonu 15 gün daha uzatırken, 3.3 milyon ziyaretçi ağırladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi, son günlerde etkili olan kar yağışlarıyla birlikte sezonunu 15 gün daha uzattı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu dönemde kayak merkezinin 3.3 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladığını belirtti. Başkan Büyükkılıç, "Kış sezonu uzun sürdü ve Erciyes, bu yıl altın çağını yaşıyor. Sezonun bitiş dönemine yaklaşırken, yağan karla birlikte 15 gün daha kayak yapma imkanı bulduk" dedi.

Erciyes Kayak Merkezi, profesyonelce işletilen 19 mekanik tesis, 41 pist ve toplamda 112 kilometre uzunluğundaki pistleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kayseri, 2029 Dünya Spor Başkenti unvanını kazanmasıyla birlikte, spor alanında da kendini göstermeye çalışıyor. Başkan Büyükkılıç, "Erciyes, şehrimiz için bir lütuf. Ekonomimizin can damarı ve tarım arazilerimizin merkezi orası. Allah’a şükürler olsun, üretmeye ve hizmet etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.