Asayiş »

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Ehliyetsiz Motosiklet Kullanan Sürücüye 40 Bin Lira Ceza Uygulandı

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, ehliyetsiz motosiklet kullanan bir sürücü, piyasa değeri 20 bin lira olan motosiklet için 40 bin lira ceza aldı. Motosiklet ise trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Onikişubat ilçesinin Şazi Bey Mahallesi’nde gerçekleşti. O.K. (25) isimli sürücü, seyir halindeyken polis ekiplerinin denetimi sırasında durduruldu. Yapılan kontroller sonucunda ehliyetsiz olduğu anlaşılan sürücü, ceza yazılmaması için polis ekiplerine bir süre ikna etmeye çalıştı ancak bu çabaları sonuçsuz kaldı.

Sürücünün ehliyetsiz olduğu belirlenince, toplamda 40 bin lira idari para cezası ile karşılaştı. Motosikletin piyasa değerinin yaklaşık 20 bin lira olduğu öğrenildi. Ayrıca, bu motosiklet trafikten men edilerek otoparka çekilmiştir. Olay, motosiklet kullanımında dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.