Asayiş »

Bursa İnegöl'de Gerçekleşen Silahlı Kavga Sonrası 1 Kişi Yaralandı

Bursa İnegöl'de meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Yaralı, trafik polisi tarafından motosikletle hastaneye götürüldü. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde saat 16.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi Yarış Sokak'ta gerçekleşen olayda, Mahmut Sait Ö. (33) ile Rıza K. (24) arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma başladı. Tartışma sırasında Rıza K., tabancayla Mahmut Sait Ö.'ye defalarca ateş etti. Açılan ateş sonucunda, Mahmut Sait Ö.'nün sağ bacağına isabet eden mermilerden biri yaralanmasına neden oldu. Şüpheli Rıza K., olayın ardından aracıyla hızla bölgeden kaçtı. Yaralı Mahmut Sait Ö., araçla gitmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Bu sırada yoldan geçen motorize trafik timi, yaralıyı motosikletine alarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın silahlı saldırı anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay sonrası, polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.