Asayiş »

Afyonkarahisar Çay'da Gerçekleşen Operasyonda 4 Milyon 675 Bin Doldurulmuş Kaçak Makaron Ele Geçirildi

Afyonkarahisar Çay ilçesinde yapılan bir denetimde 4 milyon 675 bin adet doldurulmuş kaçak makaron tespit edildi. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde polis ekipleri, denetim gerçekleştirdiği sırada bir tırın yakınlardaki dinlenme tesisine girdiğini fark etti. Tırın yanına giden polis, şoförün şüpheli davranışları nedeniyle araçta arama yapma kararı aldı. Yapılan aramada, tırın içinde kolilerle saklanmış 4 milyon 675 bin adet doldurulmuş kaçak makaron bulundu. Olayın ardından tırın şoförü İ.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ekipler, kaçakçılıkla mücadelenin devam edeceğini belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.