Asayiş »

Antalya'da Kaybolan Kübra'nın Son Doğum Günü Kutlaması Yürekleri Sızlattı

Antalya'da kaybolduktan sonra Burdur'da cansız bedeni bulunan Kübra Yapıcı'nın son doğum günü kutlamasına ait görüntüler ortaya çıktı. Neşeli anlarının yer aldığı videolar, izleyenleri duygulandırdı.

30 Nisan'dan beri haber alınamayan 30 yaşındaki Kübra Yapıcı, Burdur'da korkunç bir cinayete kurban gitti. Olayın ardından paylaşılan doğum günü görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Arkadaşları tarafından yayımlanan videoda, Kübra'nın neşe içinde mumlarını üflediği ve yeni yaşını kutladığı anlar yer alıyor. 19 Ağustos'ta çekilen bu görüntüler, hayata bağlılığı ve neşesiyle dikkat çekerken, izleyenlerin yüreğini burktu. Kübra'nın kaybı, ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere tüm Türkiye'de derin bir üzüntü ile karşılandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.