Yerel »

Elazığ Arıcak'ta Yılanların Görülmesi Doğa Gezginlerini Şaşırttı

Elazığ'da havaların ısınmasıyla beraber yılanlar da görünmeye başladı. Arıcak ilçesindeki Zığır Vadisi'nde, doğa gezisi yapan Rıdvan Güler tarafından kaydedilen dev yılan, uzunluğu ile dikkat çekti. Yaklaşık 2 buçuk metre uzunluğundaki yılan, sakin bir şekilde hareket ettikten sonra kayalık alana doğru ilerleyerek gözden kayboldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Elazığ’ın Arıcak ilçesindeki Zığır Vadisi, son günlerde yılanların ortaya çıkmasıyla gündeme geldi. Havaların ısınması, bu dev yılanların da dışarı çıkmasına neden oldu. Rıdvan Güler, doğa yürüyüşü sırasında bu büyük yılanı cep telefonuyla kaydetti. Yaklaşık 2,5 metre uzunluğunda olan yılan, yavaş hareketleriyle izleyenleri etkiledi. Güler, yılanın sakin tavırlarını gözlemleyerek, bu anları ölümsüzleştirdi. Yılan, belirli bir süre sonra kayalık alana doğru yönelerek gözden kayboldu. Bu durum, bölgedeki doğal yaşamın zenginliğini bir kez daha gözler önüne serdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.