Asayiş »

Uşak'ta Yapılan Suç Örgütü Operasyonunda 5 Kişi Tutuklandı

Uşak'ta gerçekleştirilen suç örgütü operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, 5 Mayıs tarihinde Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Bu operasyon sırasında, suç örgütünün lideri A.K. ile kardeşi İ.K. ve örgütle bağlantılı olduğu tespit edilen B.Ö., S.K. ve Z.T. gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi. Mahkeme, 5 şüpheliyi tutuklayarak cezaevine göndermeye karar verdi.

Alınan bilgilere göre, tutuklanan şüphelilerin, örgütlü bir şekilde şantaj, yağma, kasten yaralama, dolandırıcılık ve ruhsatsız silah ticareti gibi çeşitli suçlarla da bağlantılı oldukları öğrenildi. Uşak'taki operasyon, suçla mücadele kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.