Asayiş »

Hatay Defne'de Alkollü Sürücünün Minibüsü İş Yerine Girdi: 2 Yaralı

Hatay'ın Defne ilçesinde alkollü bir sürücünün kullandığı minibüs, iş yerine dalarak 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay, Defne ilçesi Aşağıokçular Mahallesi Harbiye yolu mevkiinde gerçekleşti. Alkollü sürücü U.K. yönetimindeki 23 BH 978 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce aydınlatma direğine, ardından karşı yönden gelen U.C.Y. idaresindeki 31 RM 595 plakalı kamyonete çarptıktan sonra iş yerine daldı. Kaza sonrasında çevre adeta bir savaş alanına dönerken, minibüs ve kamyonet sürücüleri yaralandı. Olayı gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine, olay yerine hızla polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yaralıların kurtarılması için hızlı bir şekilde müdahalede bulundu ve yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde minibüs sürücüsü U.K.'nin 1.70 promil alkollü olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, kazanın nedenleri hakkında detaylı bir inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.