Manisa'da Şehit Anneleri ve Gazilerin Eşleri Anneler Günü'nde Unutulmadı
Manisa'da Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri, şehit eşleri ve gazi eşlerine ziyaretler düzenlendi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, dernek yetkilileri evlerde hayır duaları aldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi, Anneler Günü dolayısıyla özel bir program düzenleyerek şehit anneleri, şehit eşleri ve gazi eşlerini evlerinde ziyaret etti. Şube Başkanı Gazi Yusuf Kıyışkan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlere Turgutlu Temsilcisi Büşra Özkan Şentürk, Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey ve Akhisar Temsilcisi Ömer Kayhan katıldı. Duygusal anların yaşandığı bu ziyaretlerde, vatan için evlatlarını feda eden şehit annelerinin elleri öpüldü ve hatırları soruldu.
Şehit Aileleri İçin Anlamlı Mesajlar
Şube Başkanı Gazi Yusuf Kıyışkan, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, şehit ve gazi ailelerinin her daim yanlarında olduklarını vurguladı. Kıyışkan, "Bu kapılar sıradan kapılar değildir. Bu haneler; vatan uğruna bedel ödemiş, sabrın, fedakarlığın ve metanetin timsali olmuş ailelerimizin yuvalarıdır. Şehit annelerimizin duası, şehit eşlerimizin vakur duruşu, gazi eşlerimizin fedakarlığı bizim en büyük manevi gücümüzdür. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu kıymetli ailelerimizin daima yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Ziyaretler kapsamında dernek yönetimi, başta aziz şehitlerin anneleri olmak üzere tüm şehit ve gazi eşlerinin Anneler Günü'nü saygı ve minnetle kutladıklarını belirtti.