Kırşehir Merkez'de Bakkal Cihan Özdemir, Ürün Fiyatlarını Düşürdü
Kırşehir Merkez'de bakkal işletmecisi Cihan Özdemir, piyasa fiyatlarının altında sunduğu ürünlerle vatandaşların uygun fiyattan alışveriş yapmasını sağlıyor.
Kırşehir'de bakkal işletmecisi Cihan Özdemir, düşük kar marjlarıyla satış yaptığını belirtse de zarar etmediğini vurguladı. Terme Caddesi üzerinde market işleten Özdemir, yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra yeniden işletmesini açtığını ifade etti. Amacının, vatandaşların daha uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmesi olduğunu belirten Özdemir, "Vatandaşımız hesaplı alışveriş yapsın diye işletmemi tekrar açtım. Ürünlerimi piyasadan çok daha aşağı fiyatlarla veriyorum. Vatandaşın pahalı ürün almasını istemiyorum," dedi. Özdemir, ekmek fiyatının 6 TL olduğunu, 200 TL’ye yumurta satan birinin de, 100 TL’ye yumurta satan birinin de kazandığını ifade ederek, "Fiyatları düşürerek kar marjımı yüzde 10 seviyesine çektim. Vatandaş da bu durumdan memnun," şeklinde konuştu.
Market alışverişi yapan Deniz Gönen ise, piyasa fiyatının altında satış yapılmasının mümkün olduğunu dile getirerek, "Piyasa fiyatının altında veren de kar sağlıyor. Fiyatlar noktasında ciddi denetimler yapılması lazım," ifadelerini kullandı.