Siyaset »

Suriye Şam'da Başkan Ahmed eş-Şara, Kabinede Değişiklikler Gerçekleştirdi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, kabinede bazı değişiklikler yaptı. Halid Fevvaz Zaurur, Enformasyon Bakanı olarak atandı. Lazkiye Valisi Ahmed Ali Mustafa, Deyrizor Valisi Ziyad Fevvaz el-Ayiş oldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, gece saatlerinde yayınladığı kararname ile kabinede bazı isimlerde değişiklikler gerçekleştirdi. Bu kararnamede, Halid Fevvaz Zaurur, Suriye Enformasyon Bakanı olarak atanırken, Basil Hafız es-Süveydan Tarım Bakanı olarak görevlendirildi. Ayrıca, Devlet Başkanlığı Genel Sekreterliği görevine Abdurrahman Bedreddin el-Ama getirildi.

Yerel yönetimler düzeyinde yapılan atamalara göre, Lazkiye Valisi olarak Ahmed Ali Mustafa atanmışken, Deyrizor Valiliğine ise Ziyad Fevvaz el-Ayiş getirildi. Bu değişikliklerin, ülkenin idari mekanizmalarının ve kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirildiği belirtiliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.