Asayiş »

Gaziantep Şahinbey'de Eşini Rehin Alan Şahıs Gözaltına Alındı

Gaziantep Şahinbey'de yaşanan rehine krizinde, eşini rehin alan şahıs polis operasyonuyla gözaltına alındı. Rehine kadın ise sağ salim kurtarıldı.

Olay, sabah saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Karataş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cezaevinden yeni çıkan bir şahıs, eşiyle yaşadığı evde onu rehin aldı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yerine ulaştıktan sonra çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak durumu kontrol altına almaya çalıştı. Şahsı ikna etmek için uzun süre çaba sarf eden ekipler, sonunda başarılı bir operasyon düzenleyerek şahsı gözaltına aldı. Rehine olarak tutulan kadın ise operasyon sırasında yara almadan kurtarıldı.

Sağlık ekipleri, kurtarılan kadını kontrol amacıyla ambulansa alarak gerekli sağlık hizmetlerini sağladı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.