Yaşam »

Bolu Merkez'de İzzet Baysal İçin Dualar Edildi

Bolu'ya birçok eser kazandıran İzzet Baysal, anıt mezarı başında düzenlenen etkinliklerle anıldı. Etkinlikler 4 gün sürecek 37. İzzet Baysal Şükran Günleri'nin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Bolu halkının kalbinde özel bir yere sahip olan ve "Bolu’nun Babası" olarak bilinen merhum İzzet Baysal, 93 yaşında hayatını kaybetmişti. Anma etkinlikleri, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gölköy Kampüsü’ndeki mezarı başında düzenlenen dualarla başladı. Bu anlamlı programa Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Rıfkı Kulaksız, Bolu İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, Bolu Belediye Başkanvekili Tuna Özcan ve İzzet Baysal Vakfı Başkanvekili Fatih Yamaner ile birlikte il protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anıt mezarının ziyaretinin ardından, yüzlerce motosikletli, İzzet Baysal’ı anmak amacıyla Gölköy Kampüsü’nden Kardelen Meydanı’na kadar kortej düzenleyerek tur attı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.