Asayiş »

Konya Beyşehir'de Bir Cinayetle İlgili 3 Şüpheli JASAT Tarafından Gözaltına Alındı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen cinayet soruşturmasında, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından 3 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Beyşehir’e bağlı Adaköy Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Necati Sandal av tüfeğiyle vurularak ağır yaralanmış, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetmişti. Cenazesi, Huğlu Mahallesi'nde kılınan namazın ardından defnedildi. Necati Sandal, Yeniden Refah Partisi Huğlu Mahallesi Başkanıydı. Cinayet soruşturmasında olay sonrası kaçan 3 şüpheli, JASAT ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ederken, adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Öte yandan, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma çerçevesinde daha önce gözaltına alınan 7 şüpheli de sağlık kontrolünden geçirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i, savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Bu şüphelilerden A.U., A.U., B.Ö. ve F.N. tutuklanırken, bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adliyeye çıkarılan diğer 2 şüpheli ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.