Adıyaman Merkez'de Otomobilin Takla Attığı Kaza Anı Kameralara Yansıdı
Adıyaman Merkez'de meydana gelen kazada, bir otomobil takla atarak şarampole düştü. Olay anı bir başka sürücünün kamerasına yansıdı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman-Gölbaşı kara yolu Karagüveç köyü yakınlarında 02 EC 4** plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Seyfullah Y., yola aniden çıkan bir köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bu ani manevra sonucunda otomobil kontrolden çıkarak toplamda 6 takla atarak şarampole yuvarlandı.
Kaza anı, olay yerinden geçen bir başka otomobilin kayıt cihazına yansıdı. Neyse ki, kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı; ancak otomobilde önemli bir hasar meydana geldi. Kazadan yara almadan kurtulan Seyfullah Y., emniyet kemerini taktığı için zarar görmediğini belirtti.
Olayla ilgili olarak yerel emniyet birimleri tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.