Spor »

Siirt Kurtalan'dan Katılan Sporcular Türkiye Şampiyonasında Önemli Dereceler Elde Etti

Siirt'in Kurtalan ilçesinden katılan sporcular, Türkiye Şampiyonasında gösterdikleri üstün başarı ile dikkat çekti. Elde ettikleri derecelerle Siirt'e büyük gurur yaşatan sporcular, Wushu Kungfu Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda önemli ödüller kazandı.

Sakarya’da 6-10 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen Wushu Kungfu Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’nda, Siirt’in Kurtalan ilçesinden katılan sporcular büyük bir başarı sergiledi. Kurtalanlı sporcular, bu yıl da yarışmada iddialı bir performans göstererek dikkatleri üzerine çekti. Yarışmada Havin Tulgar, Türkiye şampiyonu unvanını kazanırken, Umut Dalkılıç Türkiye ikincisi oldu. Ayrıca, Fatma Naz ve Emir Berat Bingöl, Türkiye üçüncülüğü derecelerini elde ederek şampiyonayı tamamladı. Kurtalanlı sporcular toplamda 1 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü kazandı. Bu başarılar, Siirt halkına büyük bir gurur yaşattı ve sporcuların azmini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.