Asayiş »

Maltepe'de Yapılan Uyuşturucu Baskınında 5 Bin 400 Gram Marihuana Ele Geçirildi

Maltepe'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bir dükkana yurt dışından gelen kargo kolisinden 5 bin 400 gram marihuana çıkarıldı. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçlarıyla ilgili olarak yürüttüğü çalışmalar neticesinde, 27 Nisan’da Maltepe Zümrütevler Mahallesi’nde yer alan bir elektronik firması üzerine yoğunlaştı. Yurt dışından gelen bir kargo kolisi içerisinde uyuşturucu maddelerin bulunduğu bilgisi alındıktan sonra, hemen araştırmalara başlandı.

28 Nisan’da, söz konusu kargo kolisini teslim almak üzere gelen A.E. (24) isimli şahıs, operasyon ekibi tarafından yakalandı. Yapılan incelemelerde, A.E.'nin yurt dışında bulunan A.S. (27) isimli kişinin yönlendirmesi doğrultusunda kargoyu almak için geldiği ve Kartal'daki bir adrese götürmesi gerektiği belirlendi.

Operasyonun devamında, uyuşturucu maddeyi teslim alacak olan A.T. (33) isimli şahıs da Kartal Topselvi Mahallesi’nde suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada, kargo kolisi içerisinde toplamda 5 bin 400 gram marihuana maddesi ele geçirildi.

Yakalanan A.E. (24) ve A.T. (33) isimli şüpheliler, "TCK 188" suçundan adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak Ceza ve İnfaz Kurumuna gönderildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.