Asayiş »

Adıyaman Gölbaşı'nda Tarlada Çalışan Çiftçi Cuma Etker Hayatını Kaybetti

Adıyaman Gölbaşı'nda tarlada çalışan 60 yaşındaki çiftçi Cuma Etker, yakınları tarafından ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Gölbaşı ilçesindeki Tabiat Parkı yakınlarında tarlada çalışan Cuma Etker, yakınları tarafından hareketsiz halde bulundu. Olayı fark eden yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Cuma Etker'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda, Etker’in kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi. Cenazesi, gerekli işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın meydana geldiği tarla bölgesinin çevresinde, çiftçinin çalıştığı saatler boyunca bazı tarımsal faaliyetlerin sürdüğü belirtildi. Olayın ardından yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, Gölbaşı ilçesinde yaşayanlar, Etker’in çalışkan bir kişi olduğunu ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.