Kültür Sanat »

Kastamonu'da Üniversite Öğrencileri Huzurevi Sakinleriyle Keyifli Vakit Geçirdi

Kastamonu'daki huzurevi ziyaretinde üniversite öğrencileri, yaşlılarla oyun oynayıp ahşap boyadı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan etkinlik, katılımcılara neşe kattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Kanbur'un Havacılık Yönetimi Bölümü Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi çerçevesinde, 4. sınıf öğrencisi Elanur Okut liderliğinde bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi. Bu proje dahilinde, üniversite öğrencileri Kastamonu'daki Güldal Akşit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Öğrenciler, huzurevi sakinleriyle keyifli sohbetler gerçekleştirdi ve birlikte çeşitli oyunlar oynayarak vakit geçirdi. Ayrıca, huzurevi sakinleriyle birlikte ahşap boyama etkinliği düzenleyerek, yaratıcılıklarını sergilediler. Bu tür etkinlikler, hem öğrenciler hem de huzurevi sakinleri için anlamlı bir deneyim sundu. Proje, sosyal etkileşimi artırarak yaşlı bireylerin yalnızlık hissini azaltmayı hedefliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.