Kahramanmaraş'ta 14 Yaşındaki Yusuf, Yere Düşen Bayrağı Aldı
Kahramanmaraş'ta düzenlenen Offroad Şampiyonası'nda 14 yaşındaki Yusuf, rüzgar nedeniyle yere düşen Türk bayrağını almak için piste atladı. Bu anlar cep telefonuyla kaydedildi ve Yusuf, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer tarafından makamında kabul edildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kahramanmaraş'ta, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Kapıçam Tabiat Parkı'nda Türkiye Offroad Şampiyonası gerçekleştirildi. Yarışı izlemek için gelen 14 yaşındaki Yusuf Köylü, rüzgarın etkisiyle yere düşen Türk bayrağını gördü ve hemen piste koşarak bayrağı yerden kaldırdı. Bu davranışı büyük takdir topladı ve o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
Yusuf'un gösterdiği milli bilinç nedeniyle Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Yusuf ve ailesini makamında ağırlayarak ona teşekkür etti. Vali Ünlüer, Yusuf'un sergilediği bu davranışın vatanseverlik ve bayrak sevgisinin önemli bir örneği olduğunu belirtti.
Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Yusuf'un duyarlılığının hepimizin yüreğine dokunduğu ifade edildi. Açıklamada, "Kapıçam Tabiat Parkı'nda gerçekleşen şampiyona sırasında rüzgarın düşürdüğü bayrağımıza sahip çıkan Yusuf Köylü, milli değerlerimize olan bağlılığını göstermiştir. Böyle gençlerin varlığı, milletimizin bağımsızlık ruhunun daima ayakta kalmasına katkı sağlamaktadır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yüreklerindeki sevgi, umutlarımızı büyütmeye devam ediyor. Yusuf ve ailesine teşekkür ediyoruz." denildi.