İstanbul Beşiktaş'ta Galatasaraylı Futbolcu Lucas Torreira'ya Yapılan Saldırının Detayları Ortaya Çıktı
Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncusu Lucas Torreira, İstanbul Beşiktaş'ta sosyal medya üzerinden takip eden bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Olayın ardından şüpheli, bindiği ticari takside yakalanarak gözaltına alındı. Torreira'nın daha önce bu kişi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.
Olay, 12 Mayıs günü saat 18.45 sıralarında Camiikebir Mahallesi Taşkızak Tersanesi Caddesi üzerindeki bir kafede gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Galatasaray'ın futbolcusu Lucas Torreira'yı sosyal medya üzerinden takip eden Y.Y., futbolcunun bulunduğu mekanın merdiven başında yanına yaklaşarak burnuna yumruk atmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi bindiği ticari takside yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin ilk ifadesinde, sosyal medya üzerinden iletişim kurduğu İ.B. isimli kadınla Torreira'nın da ilgilendiği için bu durumu takip ederek olay yerine geldiğini belirttiği öğrenildi.
Uzaklaştırma kararı alındığı bilgisi
Gözaltına alınan Y.Y.’nin ifadesine başvurulurken, Torreira'nın da söz konusu kadının kız arkadaşı olduğunu, bu nedenle şüpheli hakkında daha önce savcılık aracılığıyla uzaklaştırma kararı aldırdığını ve olayla ilgili şikayetçi olduğunu ifade ettiği belirtildi. Ayrıca, olay sırasında Torreira'nın şoförü E.S.'nin tarafları ayırmak amacıyla şüpheliye müdahalede bulunduğu kaydedildi. Yapılan kontrollerde, futbolcunun sol kaşı ile göz arasında kızarıklık olduğu tespit edildi. Şüphelinin daha önce kasten yaralama suçundan kaydı bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.