Yerel »

Trabzon Araklı'da Yaşanan Sel Olayı Nedeniyle Ulaşım Durdu

Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen sel olayları nedeniyle Trabzon-Bayburt karayolunda ulaşım engellendi. Erenler Mahallesi'nde etkili olan yoğun yağışlar, derelerin taşmasına sebep oldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre, Trabzon'un Araklı ilçesinde özellikle Erenler Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde şiddetli yağmur etkili oldu. Bu yoğun yağışın ardından derelerde meydana gelen taşkınlar, Trabzon-Bayburt karayolunda ulaşımı olumsuz etkiledi. Su taşkınları sebebiyle yolda çift yönlü geçişe izin verilmedi ve bu durum uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Olay yerine intikal eden trafik ekipleri, güvenlik önlemleri alarak sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Sel sonrası bölgedeki dere kenarları ve yamaçlar dikkatle incelendi, olası tehlikeler için gerekli önlemler alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.