Asayiş »

Mersin Bozyazı'da Motosikletli Şüpheli, Tartıştığı Kişinin Koluna Bıçakla Saldırdı

Mersin Bozyazı'da motosikletle yaklaşan bir şüpheli, daha önceden tartıştığı şahsın koluna bıçakla kesik atarak olay yerinden kaçtı. Şüpheli kısa sürede yakalanırken, görüntüler olayı belgeledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Mersin’in Bozyazı ilçesindeki Merkez Mahallesi Kayatürk Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şüpheli E.K. (23), daha önce tartıştığı N.T. (55) isimli şahsın yaya olarak gittiğini görünce motosikletiyle yanına yaklaştı. E.K., N.T.’nin koluna bıçakla saldırarak yaraladıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. İlk başta ne olduğunu anlamayan N.T., kolundan bıçakla yaralandığını fark ettikten sonra hastaneye kaldırıldı. Olayın bildirilmesi üzerine Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin yakalanması için talimat verdi. Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarından şüpheli E.K.’yi tespit ederek kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan E.K., emniyetteki işlemleri sırasında suçunu kabul edip saldırıda kullandığı bıçağı teslim etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K.’nin, mahkemece adli kontrol hükümleriyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olay anına ait görüntülerde, motosikletli şüphelinin N.T.’nin koluna bıçakla saldırdığı anlar net bir şekilde kaydedildi. Bu görüntüler, olayın meydana geldiği anı belgeliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.