Asayiş »

Samsun İlkadım ve Canik İlçelerinde Uyuşturucu Operasyonu Sonucu 11 Gözaltı Yapıldı

Samsun'un İlkadım ve Canik ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda toplamda 11 kişi gözaltına alındı. Yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla İlkadım ve Canik ilçelerinde kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonlar sırasında 1521 adet sentetik ecza, 83,18 gram sentetik kannabinoid, 22 gram metamfetamin, 18,95 gram kokain ile 1 hassas terazi ele geçirildi. Elde edilen bu maddeler, uyuşturucu ticareti ile mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Operasyon sonucunda gözaltına alınan 11 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Yetkililer, uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlılıklarını sürdüreceklerini ve benzer operasyonların devam edeceğini belirtti. Bu tür operasyonların, halkın güvenliği için büyük önem taşıdığı vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.