Asayiş »

Samsun İlkadım ve Atakum'da Hapis Cezası ile Aranan İki Hükümlü Gözaltına Alındı

Samsun’da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki hükümlü, gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekipleri, aranan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalarda İlkadım ilçesinde, "Nitelikli Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme, Dolandırıcılık ve Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçlarından 19 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.D.'yi yakaladı.

Atakum ilçesinde gerçekleştirilen diğer çalışmada ise "Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma" suçundan 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.A. gözaltına alındı.

Her iki hükümlü, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Bu operasyon, Samsun'da asayişin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmaların bir parçası olarak dikkat çekiyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.