Güncel »

Tarsus Çocuk ve Gençlik Festivali’ne Hazır: Melis Fis ve Derya Uluğ’la Dopdolu 4 Gün

Tarsus Belediyesi, 16-19 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği Çocuk ve Gençlik Festivali ile kenti dört gün boyunca müzik, eğlence ve bayram coşkusuyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsusluların yanı sıra Mersin ve çevre illerde yaşayan tüm vatandaşları etkinliklere davet ederek, kültür, sanat ve sosyal yaşamı buluşturan organizasyonlarla çocuklar, gençler ve aileler için dopdolu bir festival programı hazırladıklarını belirtti.

Daha önce 23 Nisan kapsamında planlanan Melis Fis konserinin bu program kapsamında gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Ali Boltaç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın da Derya Uluğ konseriyle büyük bir coşkuyla kutlanacağını vurguladı.

KÜLTÜR SANAT CADDESİ’NDE GÜN BOYU EĞLENCE

Festival boyunca 75. Yıl Kültür Merkezi yanı Kültür Sanat Caddesi’nde kurulacak stantlar ve etkinlik alanları, her gün saat 10.00’dan itibaren ziyaretçilerini ağırlayacak.

Gün boyu sürecek program kapsamında üretici stantları, çocuklara özel oyun alanları, yaratıcı atölyeler, dans gösterileri, DJ performansları ve sahne etkinlikleriyle her yaş grubuna hitap eden renkli bir atmosfer oluşturulacak.

ÇOCUK FESTİVALİ MELİS FİS KONSERİYLE BAŞLIYOR

Festivalin ilk bölümü, 16-17 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Çocuk Festivali ile başlayacak. Daha önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında planlanan Melis Fis konseri, yenilenen program kapsamında çocuklarla buluşacak.

Sevilen sanatçı Melis Fis, 16 Mayıs akşamı saat 20.00’de 75. Yıl Kültür Merkezi yanı Kültür Sanat Caddesi’nde sahne alacak. Çocukların ve ailelerin büyük heyecanla beklediği konserde sevilen şarkılar eşliğinde festival coşkusu ilk günden zirveye taşınacak.

GENÇLİK FESTİVALİ DERYA ULUĞ KONSERİYLE TAÇLANACAK

18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Gençlik Festivali ile kutlamalar gençlerin enerjisiyle devam edecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek özel gecede sevilen sanatçı Derya Uluğ, 19 Mayıs akşamı saat 20.00’de Atatürk Gösteri Merkezi’nde sahne alacak. Bayram ruhuna yakışır bu özel gecede Derya Uluğ, sevilen şarkılarıyla gençlik bayramı heyecanını zirveye taşıyarak Tarsus’taki Festival coşkusunu unutulmaz bir finalle tamamlayacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.