Yaşam »

Diyarbakır Çüngüş'te Bataklığa Saplanan İnek İş Makinesiyle Kurtarıldı

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bataklıkta mahsur kalan inek, iş makinesiyle kurtarıldı. Olay, Yukarı Şeyhler Mahallesi’nde meydana geldi.

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesine bağlı Yukarı Şeyhler Mahallesi'nde, Hayri Fidanağaç'a ait bir inek, kanalizasyon giderinin oluşturduğu bataklığa saplandı. Mahalle sakinleri, durumu fark ettiklerinde hemen harekete geçerek hayvanı kurtarmak için seferber oldular. Ekipler, iş makinesi yardımıyla etrafındaki balçığı temizleyerek ineği halatla kurtarmayı başardılar. Kurtarılan inek daha sonra sahibine teslim edildi. Olayın ardından mahalledeki herkes rahat bir nefes aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.