Adana Seyhan'da Kontrolden Çıkan Tır Sulama Kanalına Düştü
Adana Seyhan'daki trafik kazasında, kontrolden çıkan tır sulama kanalına düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda sürücü hafif yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza bugün saat 13.00 sıralarında Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde gerçekleşti. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan hafriyat tırı, sürücünün kontrolünden çıkarak demir korkuluklara çarptı ve ardından sulama kanalına düştü. Olayın hemen ardından çevredekiler durumu yetkililere bildirdi, bu doğrultuda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti.
İtfaiye ekipleri, tırın içinde sıkışan sürücüyü başarılı bir şekilde kurtardı. Yapılan ilk müdahalede, sürücünün kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Olayın güvenlik kamerasına yansıdığı ve bu görüntülerin inceleme sürecinde kullanılacağı bildirildi. Kazanın ardından yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.