Kütahya Merkez'de Jandarma, Down Cafe'yi Ziyaret Etti
Kütahya Merkez'de gerçekleştirilen ziyarette jandarma, engelli bireylerle buluşarak çeşitli etkinliklere katıldı. Samimi anların yaşandığı etkinlikte, özel bireylerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.
Kütahya Merkez'de, Jandarma Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla "Bi’Tebessüm Down Cafe"yi ziyaret etti. Bu anlamlı buluşmada, engelli bireylerle bir araya gelen jandarma personeli, onlarla sohbet ederek çeşitli eğlenceli etkinliklere katıldı. Samimi görüntülerin oluştuğu bu programda, özel bireylerin sevinci ve mutluluğu dikkat çekti.
Jandarma ekipleri, toplumun tüm kesimleriyle dayanışma içinde olduklarını belirterek, engelli bireylerin sosyal yaşamda daha aktif olmalarının önemine dikkat çekti. Bu tür etkinliklerin, engelli bireylerin toplumla bütünleşmesine katkı sağladığı ifade edildi. Ayrıca, jandarma personeli, toplumda farkındalık yaratmak amacıyla benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.