Asayiş »

Antalya Manavgat'ta Trafik Kazası Sonrası Sürücü Biber Gazı Sıktı

Antalya Manavgat'ta meydana gelen trafik kazasında, sürücü kazaya neden olduktan sonra biber gazı sıkarak olay yerinden kaçmaya çalıştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Antalya’nın Manavgat ilçesi Sanayi Sitesi 2009 Sokak üzerinde dikkatsizce "U" dönüşü yapan bir araca çarpmamak için manevra yapan bir otomobil, park halindeki başka bir araca çarptı. Edinilen bilgilere göre, Barbaros Bulvarı istikametinde ilerleyen M.F.K. yönetimindeki 07 LHM 90 plakalı otomobil, 2003 Sokak kesişiminde karşı yönden gelen dikkatsiz bir sürücünün "U" dönüşü yapmasına engel olabilmek için direksiyonu kırdı. Ancak M.F.K., bu manevra sırasında yolun sağ tarafında park halindeki 07 BTE 545 plakalı otomobile çarptı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, şans eseri yaralanan olmadı.

Biber Gazı ile Kaçış

Kazanın hemen ardından kazaya sebep olduğu iddia edilen sürücü ile park halindeki araca çarpan otomobildekiler arasında sözlü bir tartışma başladı. Kazaya yol açan sürücü, aracına binerek olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bu sırada, park halindeki otomobile çarpan araçtaki kişiler, kaçan sürücüyü durdurmaya gayret etti. Ancak kaçan sürücü, birkaç metre ilerledikten sonra durarak aracından inmiş ve kendisini durdurmaya çalışanların yüzüne biber gazı sıkmaya başlamıştı. Yaşanan tartışma sırasında, sürücü yere düşmesine rağmen kalkarak biber gazı sıkmaya devam etti ve ardından aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkılan biber gazından etkilenen M.F.K., olay yerindeki müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan sürücünün ve aracının kimliğini belirlemek için soruşturma başlattı.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarında

Sanayi sitesindeki kaza ve sonrasında yaşanan olaylar, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde; "U" dönüşü yapan araca çarpmamak için direksiyon kıran otomobilin park halindeki araca çarpma anı, sonrasında taraflar arasında yaşanan tartışma ve kazaya neden olan sürücünün biber gazı sıkarak olay yerinden ayrıldığı anlar yer aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.