Yaşam »

Gaziantep Nizip'te Geçirdiği Rahatsızlık Sonrası Hayatını Kaybeden Polis Memuru Cahit Kalkan İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Gaziantep Nizip ilçesinde, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden polis memuru Cahit Kalkan için cenaze töreni düzenlendi. Kalkan, hastanede süren tedavi sürecine rağmen kurtarılamadı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Cahit Kalkan (54), bir yıl süren tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti. Evli ve üç çocuk babası olan Kalkan için Nizip ilçesinde cenaze namazı kılındı. Törene ailesinin yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, emniyet mensupları ve birçok seveni katıldı. Kalkan, 30 yıllık meslek hayatında İstanbul, Birecik ve Gaziantep'te çeşitli görevlerde bulunmuştu. Törenin ardından merhum polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı.

Cahit Kalkan'ın vefatı dolayısıyla emniyet camiasında derin bir üzüntü yaşanırken, meslektaşları onun anısını yaşatmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlıyor. Kalkan'ın meslek hayatı boyunca sergilediği özverili çalışmalar, onun toplumda bıraktığı olumlu izlenimlerle hatırlanacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.