Asayiş »

İstanbul Kağıthane'de Kadın Doktorun Terastan Düşmesi Sonucu Ağır Yaralandığı Belirtildi

İstanbul Kağıthane'de nöroloji doktoru A.Ö.K., avukat sevgilisinin evinin terasından düşerek ağır yaralandı. Olay, 14 Mayıs sabahında meydana geldi.

Olay, 14 Mayıs Perşembe günü saat 07.00 sıralarında Kağıthane Telsizler Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Gaziosmanpaşa'da bir hastanede nöroloji doktoru olarak görev yapan A.Ö.K., gece saatlerinde erkek arkadaşı Ö.Y.’nin evine gitti. İddiaya göre, evde iki sevgili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında A.Ö.K.'nin yere cam bardak attığı öne sürüldü. Bir süre sonra uykuya dalan çift, sabah işe gitmek üzere alarm sesiyle uyandı. Alarm sonrasında A.Ö.K., 4. kattaki terastan düştü. Önce bina yanında bulunan ağaçlara çarpan kadın doktor, ardından kaldırıma savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan A.Ö.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Seyrantepe Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. A.Ö.K.’nin entübe edildiği ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.

Düşme anları çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde A.Ö.K.’nin, erkek arkadaşının oturduğu binaya giriş yapmak üzere yöneldiği ve sonrasında teras katından düştüğü anlar yer alıyor.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.