Kültür Sanat »

Ordu Altınordu'da SOLOTÜRK, Prova Uçuşu Gerçekleştirdi

SOLOTÜRK, Mayıs Yedisi etkinlikleri çerçevesinde Ordu'da prova uçuşu yaptı.

SOLOTÜRK, baharın gelişini simgeleyen Mayıs Yedisi etkinlikleri dolayısıyla Ordu'nun Altınordu ilçesinde Akyazı Sahil bandında gerçekleştirilecek gösteri uçuşu öncesinde prova yaptı. Ordu semalarında yapılan uçuş, başlangıçta akrobatik hareketlerle devam ederken, aynı zamanda güzergahın taraması yapıldı. Uçuş süresi toplamda yaklaşık 25 dakika sürdü. Bu süre zarfında, vatandaşlar sahil kesimlerinde bir araya gelerek, yetenekli Türk pilotlarının ve uçak gösterilerinin o anlarını cep telefonlarıyla kaydetti.

SOLOTÜRK, 22 Mayıs tarihinde yine aynı güzergah üzerinde bir gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Bu etkinliğin, özellikle yerel halk ve havacılık meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle beklenildiği ifade ediliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.