Asayiş »

Kayseri Yahyalı'da Sobadan Çıkan Gazdan Zehirlenen Kadın Hayatını Kaybetti

Kayseri Yahyalı ilçesinde karbonmonoksit gazı nedeniyle bir kadın yaşamını yitirdi. Olay, Derebağ Mahallesi'nde sobadan sızan gazın etkisiyle meydana geldi.

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, Derebağ Mahallesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 45 yaşındaki Fatma A., yakınlarının durumu bildirmesi üzerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, Fatma A. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından, bölgedeki yetkililer, soba ve baca temizliği ile ilgili vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Karbonmonoksit gazı zehirlenmesi, özellikle kış aylarında sıkça yaşanan bir durum olup, önlem alınmadığı takdirde ciddi sonuçlar doğurabilmektedir. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.