Antalya Serik'te Selektör Yapma Nedeniyle Çıkan Tartışmada 3 Kişi Hayatını Kaybetti
Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen bir tartışmada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak toprağa verilmek üzere götürüldü. Olayla ilgili olarak katil zanlısı Ahmet B. ve yanındaki O.V. adliyeye sevk edildi.
Serik ilçesinde Kökez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde dün gece saat 02.00 sıralarında, Ahmet B. (25) ile Bilgin Korkut, Oğuz Avcı ve Emre Savran arasında araç sürüşü sırasında selektör yapma nedeniyle bir tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. Gündoğmuş’ta Orman Muhafaza Memuru olarak görevli olduğu belirtilen Ahmet B., yanında bulundurduğu tabancayla Bilgin Korkut, Oğuz Avcı ve Emre Savran’a ateş ederek yaraladı.
Olayda 3 kişi yaşamını yitirdi
Silah seslerini duyan çevredekiler, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde ağır yaralanan Bilgin Korkut ve Oğuz Avcı olayda hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Emre Savran, Serik Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Şüpheli Ahmet B., olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu. Cumhuriyet savcısının incelemesi sonrasında cenazeler Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Cenazeler ailelerine teslim edildi
Olayda hayatını kaybeden inşaat mühendisi Bilgin Korkut, güvenlik görevlisi Emre Savran ve inşaat işçisi Oğuz Avcı’nın cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Hayatını kaybeden akrabalarının cenazeleri, aynı araçla Serik Akbaş Köyü’ne götürülerek toprağa verileceği belirtildi. Olayın ardından teslim olan Ahmet B. ve yanındaki O.V., polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.