Asayiş »

Konya Meram'da Aile İçi Tartışmada Genç, Anne ve Babasını Öldürdü

Konya Meram'da meydana gelen olayda, 22 yaşındaki C.D., anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından tutuklanan zanlı cezaevine gönderildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Konya'nın merkez Meram ilçesindeki Havzan Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir binada gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, hukuk fakültesi öğrencisi olan C.D. (22), annesi Nazife Çiğdem (56) ve babası Gökhan Dinçer (57) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, C.D. mutfaktan aldığı bıçakla anne ve babasını bıçaklayarak evden kaçtı. Olayın ardından, anne ve baba ağır yaralanarak hayatını kaybederken, polis ekipleri katil zanlısı C.D.'yi evin yakınlarında yakaladı. Şüpheli, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Bugün, emniyetteki işlemleri tamamlanan C.D., Konya Adliyesi'ne sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.