Aydın Merkez'de Düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Aydınlı Atletler Başarı Elde Etti
Eskişehir'de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda Aydınlı atletler, birçok madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonada Sude Naz Bayar, Genç A Bayanlar 100 metre branşında altın madalya kazanırken, Nedim Ege Er, Genç A Erkekler 400 metre engelli branşında ikincilik ve 400 metre yarışında dördüncülük elde etti.
Eskişehir'de düzenlenen Okul Sporları Puanlı Atletizm Gençler A/B Türkiye Şampiyonası, heyecan dolu anlara sahne oldu. Aydınlı sporcular, bu organizasyonda sergiledikleri performansla hem kendilerini hem de şehirlerini gururlandırdılar. Şampiyonada, Sude Naz Bayar, Genç A Bayanlar 100 metre branşındaki yarışını başarıyla tamamlayarak Türkiye şampiyonu unvanını kazandı ve altın madalyanın sahibi oldu. Bu başarı, Aydınlı atletlerin zorlu antrenmanlarının bir meyvesi olarak değerlendirildi.
Nedim Ege Er ise Genç A Erkekler 400 metre engelli branşında mücadele etti ve bu kategoride Türkiye ikinciliği elde etti. Aynı zamanda 400 metre yarışında da dördüncülük elde ederek büyük bir başarıya daha imza atmış oldu. Genç B Kızlar kategorisinde yarışan Rümeysa Elif Ayhan, 100 metre engelli branşında Türkiye ikincisi olmayı başardı. İremsu Zeybek ise yüksek atlamada Türkiye üçüncülüğünü kazanarak Aydınlı atletlerin başarısına katkıda bulundu. Elifnur Belkıran da 100 metre branşında dördüncülük elde ederek bu başarıların devamını sağladı.