Asayiş »

Eskişehir'de İki Grup Arasında Çıkan Kavgada 16 Yaşındaki Çocuk Bıçaklandı

Eskişehir'de iki grup arasında yaşanan kavgada pompalı tüfekle ateş açan 16 yaşındaki bir çocuk, karşı taraftan bıçaklandı. Olayda yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.

Olay, Eskişehir'in Kurtuluş Mahallesi'nde Derecik Sokak ile Meriç Nehri Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma başladı. Tartışma kısa süre içerisinde büyüyerek kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar, kargaşayı fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. Kavgaya karışan gruplardan biri, polis ekipleri olay yerine gelmeden önce araçlarına binerek bölgeden kaçtı. Diğer grup üyeleri ise, olay yerine gelen ekipler tarafından yakalandı.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, çevrede geniş çaplı arama ve inceleme çalışmaları başlattı. Yapılan aramalarda, kaçmaya çalışan şüphelilerin yakalandığı ve çevrede iki adet boş tüfek fişeği bulunduğu tespit edildi.

Ateş Eden Şahıs Bıçaklandı

Polis ekiplerinin yaptığı detaylı incelemeler sonucunda, gruplardan birinin üyesi olan 16 yaşındaki İ.E.T., elindeki pompalı tüfekle karşı tarafa ateş açtı. Olay sırasında kimseye mermi isabet etmedi. Ancak ateş açan İ.E.T., karşı tarafta kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bacağından bıçaklandı. Yaralı genç, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Kan Lekeleri Bulundu

Polis ekipleri, kavgaya karışan şüphelilerin kaçtığı beyaz renkli aracı tespit etti. Araç üzerinde yapılan incelemelerde kan lekeleri bulundu. Ayrıca, aracın iç kısmında da kan izlerine rastlandı. Yakalanan şüpheli şahısların kıyafetlerinde de kan lekeleri tespit edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatılmış olup, güvenlik güçleri konuyla ilgili soruşturmalarına devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.