Asayiş »

Niğde Merkez'de İnşaatın 4. Katından Düşen İşçi Ağır Yaralandı

Niğde Merkez'de bir inşaatta çalışan 33 yaşındaki işçi, 4’üncü kattan düşerek ağır yaralandı. Olay, İlhanlı Mahallesi'nde meydana geldi.

Olay, Niğde'nin İlhanlı Mahallesi 163 Sokak'taki bir apartmanın inşaatında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, duvar işçisi olarak çalışan 33 yaşındaki Berat K., inşaatın 4’üncü katından aşağı düştü. Kazanın ardından hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Berat K.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Ağır yaralı işçi, ambulansla Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. İnşaatta meydana gelen bu kaza, iş güvenliği tedbirlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Çalışanların güvenliği için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.