Asayiş »

Tekirdağ Çorlu'da Şehit Polisler İçin Tören Düzenlendi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde şehit polis memurları için resmi tören yapıldı. Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç'un anıldığı törende, şehit yakınları duygusal anlar yaşadı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve diğer protokol üyeleri katıldı. Törende, şehit polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç'un öz geçmişleri okunarak, saygı duruşunda bulunuldu. Gözyaşlarının döküldüğü anlarda, şehitlerin aileleri tabut başında hüzün yaşadı.

Özellikle şehit polis memuru Erkan Tütüncüler’in eşi Eda Tütüncüler ve oğlu Miraç Ege Tütüncüler'in törende şehidin üniformasını giymesi dikkat çekici bir görüntü oluşturdu. Emrah Koç’un naaşı, cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Çorlu Hava Meydan Komutanlığı’ndan Van iline gönderilecek. Erkan Tütüncüler için ise öğle namazı sonrası Hacı Mehmet Şirikçi Camii’nde cenaze namazı kılınacak ve naaşı Çorlu Şehitliği’ne defnedilecektir.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, olay Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Kumyol Caddesi'nde bulunan bir pasajda meydana geldi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen bir şahsın bölgede olduğuna dair bilgi alınmasının ardından polis ekipleri çalışma başlattı. İlk kontrollerde şahsa ulaşamayan ekipler, pasajdan çıkarken aniden saldırıya uğradı. Zanlının elindeki delici aletle saldırdığı 2 polis memuru olay yerinde şehit olurken, şüpheli daha sonra etkisiz hale getirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.