Siyaset »

Ankara'da AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, İsrail'in Saldırısını Kınadı.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, İsrail güçlerinin Küresel Sumud Filosu’na yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı kınayarak, uluslararası toplumu bu duruma karşı etkili adımlar atmaya davet etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Ala, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Uluslararası sularda İsrail güçleri tarafından Küresel Sumud Filosu’na yapılan saldırıyı telin ediyoruz. Türkiye olarak gelişmeleri dikkatle takip ediyoruz. Bu hukuk tanımaz korsanlığa karşı uluslararası toplumu etkili ve caydırıcı adımlar atılması konusunda ortak bir tutuma davet ediyoruz" şeklinde ifadeler kullandı. Ala, uluslararası dayanışmanın önemine vurgu yaparak, bu tür saldırıların kabul edilemez olduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye’nin bu gibi olaylar karşısında her zaman duruşunu koruyacağını ve uluslararası hukukun ihlali karşısında sessiz kalmayacağını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.